Malmö stad arrangerar föreläsning om solel och laddstolpar med Lars Andrén den 10 september

Nyhet | Publicerad 2018-08-31
Malmö stads energi- och klimatrådgivning bjuder in till kostnadsfri föreläsning om dagens förutsättningar för att installera lönsamma solcellsanläggningar. Lars Andrén, en av landets mest anlitade energiföreläsare, ger dig i villa eller bostadsrättsförening tips om solceller och laddstolpar.

Lars Andrén är föreläsare, författare, ordförande i Svensk solenergi och känns igen från Vi i Villas expertpanel. Den 10 september föreläser han och ger tips vid installation av solceller och laddstolpar.

Miljöförvaltningen presenterar även Solguiden, en kostnadsfri tjänst för den som vill sätta upp solceller eller solfångare på sin fastighet. En solkarta räknar ut hur mycket solenergi som kan produceras på en specifik yta eller ett helt tak och hur mycket som går att spara i både kronor och utsläpp.

 

Det finns också möjlighet att prata med Malmö stads energi- och klimatrådgivare på plats.

Anmälan sker på länkarna nedan, antalet platser är begränsat.

Tid: 10 september. Två tillfällen ges, välj antingen klockan 16 eller 18:30. Se anmälningslänkar nedan.
Plats: Malmö stadshus, lokal Stortorget, August Palms plats 1.

Frågor? Kontakta Joakim Nytorpe, energi- och klimatrådgivare, miljöförvaltningen. E-post: joakim.nytorpe@malmo.se

Fakta

Malmö stads energi- och klimatrådgivning erbjuder kostnadsfri, objektiv och oberoende vägledning till privatpersoner, föreningar och företag i Malmö.

Fler nyheter

Kallelse till årsmöte 2023

Kallelse till årsmöte 2023

Välkommen till årsmötet den 29 mars på Ideon Science Park Lund:  Du hittar mer information &  alla underlag här    Anmälan &...

läs mer
Årsmöte 2023 – save the date!

Årsmöte 2023 – save the date!

Välkommen till Solar Region Skånes årsmöte den 29 mars, kl 13:30 - anmäl dig här! Vi börjar med mingel och föredrag som är öppet för alla...

läs mer
Share This