Malmö stad arrangerar föreläsning om solel och laddstolpar med Lars Andrén den 10 september

Nyhet | Publicerad 2018-08-31
Malmö stads energi- och klimatrådgivning bjuder in till kostnadsfri föreläsning om dagens förutsättningar för att installera lönsamma solcellsanläggningar. Lars Andrén, en av landets mest anlitade energiföreläsare, ger dig i villa eller bostadsrättsförening tips om solceller och laddstolpar.

Lars Andrén är föreläsare, författare, ordförande i Svensk solenergi och känns igen från Vi i Villas expertpanel. Den 10 september föreläser han och ger tips vid installation av solceller och laddstolpar.

Miljöförvaltningen presenterar även Solguiden, en kostnadsfri tjänst för den som vill sätta upp solceller eller solfångare på sin fastighet. En solkarta räknar ut hur mycket solenergi som kan produceras på en specifik yta eller ett helt tak och hur mycket som går att spara i både kronor och utsläpp.

 

Det finns också möjlighet att prata med Malmö stads energi- och klimatrådgivare på plats.

Anmälan sker på länkarna nedan, antalet platser är begränsat.

Tid: 10 september. Två tillfällen ges, välj antingen klockan 16 eller 18:30. Se anmälningslänkar nedan.
Plats: Malmö stadshus, lokal Stortorget, August Palms plats 1.

Frågor? Kontakta Joakim Nytorpe, energi- och klimatrådgivare, miljöförvaltningen. E-post: joakim.nytorpe@malmo.se

Fakta

Malmö stads energi- och klimatrådgivning erbjuder kostnadsfri, objektiv och oberoende vägledning till privatpersoner, föreningar och företag i Malmö.

Fler nyheter

Kallelse Årsmöte 2024

Kallelse Årsmöte 2024

Välkommen till årsmöte 2024 - läs också i vår kalender! Här kan du anmäla dig & få mer information Motioner & frågor skickas...

läs mer
Share This