Inbjudan att sponsra Solracet 2016-2018

Nyhet | Publicerad 2015-11-04
Vill ni vara med och öka intresset för solenergi, teknik och miljö hos nästa generation?

Solracet är en tävling där sjätteklassare från hela Skåne lär sig om miljö, hållbarhet och framtidens teknik genom att bygga en modellbil driven av solenergi. Solracet arrangeras av den ideella föreningen Solar Region Skåne och är vårt största årliga event med över 800 deltagande elever och lärare. Tävlingen röner stor uppmärksamhet i media och är oerhört uppskattad av deltagarna. 2015 års tävling blev fullbokad med 40 deltagande klasser på bara en förmiddag.

Nu söker vi sponsorer för Solracet under tre år framöver. Sponsorerna kommer att synas i alla sammanhang då Solracet presenteras samt även – beroende på sponsringsnivå – erbjudas möjlighet att delta med utställningsplats, i jury, som domare, och/eller i samband med prisutdelningen.

Vi kommer bereda plats för sponsorer på tre olika nivåer:
Guldsponsor – 80 000 kr årligen
Silversponsor – 40 000 kr årligen
Bronssponsor – 10 000 kr årligen

Sponsorerna tecknar avtal om att stödja tävlingen under tre år (2016-2018). Sponsringen går uteslutande till kostnader för tävlingens genomförande och prispengar. Innehållet i de olika sponsorspaketen publiceras inom kort på vår hemsida.
Tävlingen har rönt stor uppmärksamhet i media sedan start och artiklar har förekommit ibland annat Helsingborgs Dagblad, Kristianstadsbladet, Sydsvenskan och Ystad Allehanda samt på ett stort antal andra webbplatser. Det har också varit tv- och radioinslag på Sydnytt och P4 om tävlingen.

Mer information om Solracet och bilder från tidigare tävlingar finns på www.solracet.se. Här finns också en reklamfilm för skolor om att delta: Vill du vara med i Solracet?

Välkommen med er intresseanmälan snarast till Solar Region Skånes kansli: anna.cornander@kfsk.se, 0728-85 49 13.

Inbjudan att sponsra Solracet

Fler nyheter

Kallelse Årsmöte 2024

Kallelse Årsmöte 2024

Välkommen till årsmöte 2024 - läs också i vår kalender! Här kan du anmäla dig & få mer information Motioner & frågor skickas...

läs mer
Share This