Medlemskap

Vi har 3 olika medlemskap: Guld, silver och brons, vilket ger möjlighet att påverka och få del av olika förmåner. 


Vi vill kunna påverka och rekommenderar alla som vill driva utvecklingen av solkraft till ett medlemskap på silver- eller guldnivå.


Vi erbjuder våra medlemmar bland annat kostnadsfria grundkurser kring solenergi. Som guldmedlem är man exempelvis partners till Skåne Solar Award och får ökad synlighet i olika sammanhang.

Våra Medlemskap

Guld

Silver

 Brons

 Medlemmar

Guld

Silver

 Brons

Medlem hos
Solar Region Skåne 

Vi rekommenderar alla som vill påverka och driva utvecklingen av solenergi till ett medlemskap på silver- eller guldnivå. Föreningen erbjuder dessa medlemmar bland annat kostnadsfria grundkurser kring solenergi. Guldmedlemmar blir partners till Skåne Solar Award med möjlighet att bli prisutdelare och ökad synlighet på föreningens hemsida, vid våra aktiviteter samt i presentationsmaterial och nyhetsbrev.

Solar Region Skåne vill vara regionens ledande forum och kompetenscenter för solcellsengagerade. För att lyckas behöver vi en stark medlemsbas och en bra ekonomi i föreningen. Föreningens styrelse har kompetensen, viljan och färdigheter att sätta den förnybara och klimatsmarta solenergin på agendan:
Vi har många spännande medlemmar, ett duktigt kansli via Ideon Science Park och ett stort nätverk i Skåne för att skapa resultat.

Jag hoppas att din verksamhet vill följa med oss och väljer därför ett medlemskap som ger handlingskraft att realisera våra hållbara idéer. 

Soliga hälsningar, Staffan Fredlund, ordförande

Antal medlemmar

Föreningen startades

Medlemsförmåner

Bli medlem

Kontaktperson(Obligatoriskt)
Vilket medlemskap?(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, jpeg, png, gif, svg, Max filstorlek: 10 MB.
  Integritet(Obligatoriskt)
  Uppsägning & förändring av nivån av medlemskap(Obligatoriskt)

  Våra medlemmar

  Guld

  Silver

  Share This