Dags att nominera din solanläggning för Skåne Solar Award 2021

Nyhet | Publicerad 2021-01-20
Anmälan för Skåne Solar Award 2021: Berätta för oss om din anläggning & nominera nu!

Årets solenergianläggning – mer om Skåne Solar Award

Skåne Solar Award syftar till att öka intresset kring solenergi i Skåne och samtidigt premiera de som investerat i solenergi. Priset tilldelas den anläggning som under föregående år färdigställts i Skåne och som genom sitt koncept och sin gestaltning eller på annat sätt särskilt bidragit till att öka intresset för och produktionen av solenergi. Anläggningar som har en innovativ och nyskapande karaktär skall särskilt premieras. En jury bestående av arkitekter, fastighetsägare och energibolag bedömer de nomineringar som inkommit och utser från det finalister och vinnare.

Tidigare år har tävlingen haft två klasser; ”Årets solcellsanläggning” och ”Årets solfångaranläggning” men från och med 2018 finns bara en gemensam kategori: ”Årets solenergianläggning”.

Skåne Solar Award och en prissumma på 10 000 kr tilldelas ägaren av anläggningen. Den arkitekt eller motsvarande som svarat för utformningen av anläggningen samt leverantören av anläggningen tilldelas ett diplom.

Nominera din favorit!
Det är fritt för alla att föreslå favoriter bland alla solenergianläggningar som byggdes i Skåne under förra året.

Skåne Solar Award delas ut vid en ceremoni. Finalisterna bjuds in att medverka vid ceremonin då alla finalister presenteras innan vinnaren offentliggörs.

Må bästa solenergianläggning vinna!

Skicka in din nominering här!

Läs mer om priset och förra årets vinnare & finalister

Fler nyheter

Kallelse Årsmöte 2024

Kallelse Årsmöte 2024

Välkommen till årsmöte 2024 - läs också i vår kalender! Här kan du anmäla dig & få mer information Motioner & frågor skickas...

läs mer
Share This