Efterlyses: Den bästa solanläggningen i Skåne!

Nyhet | Publicerad 2020-05-27
Nu skiner solen och producerar mycket förnybar el på skånska tak och mark. Skåne Solar Award är Solar Region Skånes årliga pris & vi söker nu en värdig vinnare för 2020!

Om Skåne Solar Award
Skåne Solar Award syftar till att öka intresset kring solenergi i Skåne och samtidigt premiera de som investerat i solenergi. Priset tilldelas den anläggning som under föregående år färdigställts i Skåne och som genom sitt koncept och sin gestaltning eller på annat sätt särskilt bidragit till att öka intresset för och produktionen av solenergi. Anläggningar som har en innovativ och nyskapande karaktär skall särskilt premieras. En jury bestående av olika solexperter bedömer de nomineringar som inkommit och utser finalister och den slutgiltiga vinnaren. Nominera din anläggning här!  

Vilka anläggningar kan nomineras?
Alla anläggningar som är värd ett pris – dvs anläggningar på tak och mark, på privata eller kommersiella fastigheter.

Årets jury
Kristina Fagelskiöld, Helsingborg Stad
Tove Zellman, Region Skåne
Peter Birch-Jensen, Länsförsäkringar Skåne
Anna Werner, Svensk Solenergi
Bengt Stridh, Mälardalens högskola & Bengts Villablog
Anders Eriksson Modin, Fojab Arkitekter 

Priset
Skåne Solar Award och en prissumma på 10 000 kr tilldelas ägaren av anläggningen. Den arkitekt eller motsvarande som svarat för utformningen av anläggningen samt leverantören av anläggningen tilldelas ett diplom.
Skåne Solar Award delas ut vid en ceremoni på Skånes Energiting som arrangeras i år den 6:e oktober. Finalisterna bjuds in att medverka vid ceremonin då presenteras alla finalister innan vinnaren offentliggörs.

Nominera din anläggning!

Fler nyheter

Kallelse Årsmöte 2024

Kallelse Årsmöte 2024

Välkommen till årsmöte 2024 - läs också i vår kalender! Här kan du anmäla dig & få mer information Motioner & frågor skickas...

läs mer
Share This