Nominera till Skåne Solar Award

Nyhet | Publicerad 2019-02-15
Känner du till några riktigt bra solenergianläggningar som byggdes under förra året? Då kan du nominera dem till Skåne Solar Award!

Nominera dina favoriter till Skåne Solar Award

Skåne Solar Award är vårt årliga pris som tilldelas de bästa nya solenergianläggningarna. Alla kan nominera sina favoriter bland solenergianläggningar som uppförts under förra året, det kan vara stora eller små anläggningar, solceller eller solfångare.

Direktlänk till nomineringsformuläret.

Om Skåne Solar Award

Skåne Solar Award syftar till att öka intresset kring solenergi i Skåne och samtidigt premiera de som investerat i solenergi. Priset tilldelas den anläggning som under föregående år färdigställts i Skåne och som genom sitt koncept och sin gestaltning eller på annat sätt särskilt bidragit till att öka intresset för och produktionen av solenergi. Anläggningar som har en innovativ och nyskapande karaktär skall särskilt premieras. En jury bedömer de nomineringar som inkommit och utser från det finalister och vinnare.

Skåne Solar Award och en prissumma på 10 000 kr tilldelas ägaren av anläggningen. Den arkitekt eller motsvarande som svarat för utformningen av anläggningen samt leverantören av anläggningen tilldelas ett diplom.

Skåne Solar Award delas ut vid en ceremoni på Skånes Energiting som arrangeras i Malmö i juni varje år. Finalisterna bjuds in att medverka vid ceremonin då alla finalister presenteras innan vinnaren offentliggörs.

 

Fler nyheter

Kallelse Årsmöte 2024

Kallelse Årsmöte 2024

Välkommen till årsmöte 2024 - läs också i vår kalender! Här kan du anmäla dig & få mer information Motioner & frågor skickas...

läs mer
Share This