Nominering till Skåne Solar Award 2022 är öppen

Nyhet | Publicerad 2022-04-28

Nomineringsperioden för Skåne Solar Award 2022 är öppen till och med 15 september 2022. Vem som helst kan lämna en nominering – du själv behöver inte ha någon koppling till anläggningen, företaget eller personen som nomineringen avser. Läs gärna igenom den information och de krav som finns för nominering innan du skickar in dokumenten.

Nominera nu – vi ser fram emot ditt bidrag! 

Hur vinner man södra Sveriges finaste solpris?
Alla solkraftläggningar som byggdes och driftsattes till och med 15 september 2022 i Skåne kan nomineras.

Hur jobbar juryn? 
Juryn består  av olika svenska solexperter som utvärderar de tävlande. Juryn bedömer efter kriterier som design och funktion, och hur innovativa koncept och lösningarna är.
Samtidigt tar juryn hänsyn till anläggningarnas förutsättningar: Särskilda insatser för att skapa intresse och uppmärksamhet och som främjar solkraftens utbyggnad bedöms som speciellt positiva. Det betyder dock inte att finalisterna behöver bli häftigare för varje år utan nomineringarna jämförs utifrån årets konkurrens.

Läs mer om 2021’s vinnare solparken Solpunkten i Kristianstad och de andra finalisterna!

Fler nyheter

Kallelse till årsmöte 2023

Kallelse till årsmöte 2023

Välkommen till årsmötet den 29 mars på Ideon Science Park Lund:  Du hittar mer information &  alla underlag här    Anmälan &...

läs mer
Årsmöte 2023 – save the date!

Årsmöte 2023 – save the date!

Välkommen till Solar Region Skånes årsmöte den 29 mars, kl 13:30 - anmäl dig här! Vi börjar med mingel och föredrag som är öppet för alla...

läs mer
Share This